Меркаванні ў гэтым артыкуле прадстаўляюць толькі ўласныя паслугі Renren Product Manager. Прадукт-менеджэры заўсёды сутыкаюцца з рознымі праблемамі пры працы над праектамі. У гэтым артыкуле аўтар выкарыстоўвае метад агляду праекта, каб падзяліцца з вамі спосабам вырашэння праблемы, я спадзяюся, што гэта дапаможа ўсім. Калі я нядаўна працаваў над праектам, я выявіў некалькі агульных балючых момантаў для менеджэраў па прадуктах: падчас збору патрабаванняў я шмат гаварыў, але да гэтага часу не ведаю, у чым заключаецца ключавая праблема, якую трэба вырашыць.
Сустрэчы з начальнікам і бізнесам адлюстроўваюцца вельмі неэфектыўна. Для чаго гэта? Многія людзі сутыкнуліся з гэтымі болевымі момантамі, таму сён Дадзеныя Telegram ня я буду выкарыстоўваць агляд праекта, каб дапамагчы вам вырашыць гэтыя праблемы. 1. Як было напісана раней у галіне міжнароднай лагістыкі, мытнае афармленне і транспарціроўка з'яўляюцца вельмі распаўсюджаным спосабам транспарціроўкі мытнае афармленне і выплата падаткаў, затым адправіць яго да месца прызначэння грузавіком або кур'ерам апошняй мілі.Напрыклад, у апісаным вышэй працэсе пасылка з унутранай краіны за мяжу павінна прайсці наступныя этапы: збор, дастаўка, транспарціроўка паміж Кітаем і Ганконгам, міжнародная транспарціроўка, мытнае афармленне ў порце прызначэння, перагрузка грузавіком у краіне прызначэння , і тэрмінальная дастаўка. Сярод іх некалькі кампаній могуць зрабіць усе спасылкі добра. Яны звычайна робяць некалькі спасылак з перавагамі, а потым працуюць з перавозчыкам.

каб завяршыць дастаўку іншых дэталяў, напрыклад, працуюць з грузавымі кампаніямі для завяршэння перагрузкі і працуюць з замежнымі складамі. пастаўшчыкоў. Супрацоўнічаць з кур'ерамі/паштовымі аддзяленнямі апошняй мілі, такімі як Royal Mail) для дастаўкі пасылак спажыўцам. Што такое менеджэр па прадуктах B-side? У чым розніца паміж кіраўніком канчатковым прадуктам і кіраўніком канчатковым прадуктам? Менеджэр па прадуктах B на баку B павінен спачатку зразумець важнасць гэтай пасады і распрацаваць рашэнне, якое больш адпавядае патрэбам гэтага праекта B. Падрабязнасці > Праект мытнага афармлення і перагрузкі - гэта праект па пошуку спосабаў зніжэння выдаткаў і павышэння эфектыўнасці спасылак «мытнае афармленне ў порце прызначэння» і «перагрузка грузавікоў у краіне прызначэння».